dijous, 6 de juliol de 2017

đŸ€đŸ€đŸ€đŸ€đŸ€

Doncs com diu el títol de l'escrit, en boca cerrada no entran moscas, per tant, no us puc dir on és aquest sector que em va portar en Grau, ja que no sé sí és un secretivo o no...
No hi ha ni una ressenya per internet, ni tan sols al blog d'en Luketi (en Busquets, vaja), i aixĂł fa pensar que els equipadors no volen donar-ho a conĂšixer. Ja estĂ  bĂ© no xerrar res, aixĂ­ pots disfrutar de la feina feta amb el amics i sense aglomeracions! Que ja sabem que tothom vol descubrir llocs nous per anar a vista i fer el tafaner, perĂČ Ă©s que a les capitals hi viu molta gent i quan arriba divendres surten a la puta carrera i ho colapsen tot, tot i tot!
Així que no us diré quin sector és, paso de que em trenquin les cames...i així també podré disfrutar de la calma que encara hi ha.
Total, el sector en qĂŒestiĂł s'hi arriba en uns 2 min. des del cotxe. 
Trobem un parell de vies semi-equipades de 5° mĂ©s o menys, no les vam fer, perĂČ em Grau m'ho anava cantant, i jo escric el que recordo...ui, ui, ui.
Després hi ha el pany ben parit, on trobarem une 6 o 8 vies, equipades amb "químics" i d'entre 60 i 80 mts.
Els "químics" no són els típics químics que trobarem a les botigues d'esport... jo diria que són cancamus per bastides... jo també n'he posat, i crec que queden molt valents, a més són de M12!!


Estic segur al 99% que els químics són així, molt fiables també crec!

En aquest pany, la 1a via via que trobem serĂ  la clĂ ssica per quĂ© sĂłn 4 tirades de 5° segons en Grau... penseu que el tiu colla mĂ©s que l'Alcoyanu!
Les demĂ©s vies van del 5° al 7b, totes amb molt bona pinta, equipades generosament, reunions equipades per rapelar i molt sanejades! DĂ©u n'hi do quin feinat que han fet aquesta mainada de la Garrotxa i del Pla!
L'ultima via que trobem en aquest tram estĂ  semi-equipada, i Ă©s la varem fer nosaltres.
MĂ©s a l'esquerra ja no hi vaig anar, perĂČ pel que es veu, hi ha un sector d'esportiva perĂČ clean. Reunions montades i assegurances de quita y pon...😓😓😓
Buenu, a lo que anĂ vem, la ideia era fer dues vies, perĂČ varem fer una i contents, per quĂ© va caure un petac d'aigua que Girona semblava VenĂšcia!
El primer llarg Ă©s un diedret molt evident i net, d'uns 30 mts. i 5°, que es pot protegir molt bĂ©, i on la part superior Ă©s on hi ha el quintu. La reuniĂł estĂ  equipada amb quĂ­mics, 


El segon llarg el vaig fer jo... 
- És quintu.
Deia en Grau...
No vaig tenir cap cubriment perĂČ ja vaig tenir d'apretar!
Al final va resultar que era un 6a d'uns 20 o 25 mts.
És un diedre molt vertical, que podem amanir amb trastus molt bĂ©, i al pas de dalt hi trobarem una V a gatillo, que Ă©s on hi ha el pas.
La R està a l'esquerra, en una bona repisa, a sobre d'un matoll, jo no la vaig veure i la vaig fer a la dreta, a la de la via del costat, amb una arribada força fineta.
Llarg 5***** sens dubte!

Jo iniciant el L2

Qui m'assegura?!?!

A partir d'aquí ja va començar a ploure, i vam sortir com vam poder per un altre diedre que desemboca en un esperonet de 6a i uns 20 mts. totalment equipat amb químics.
Pel que em va explicar en Grau, ell i en Lluc van obrir els dos primers llargs, i en Lluc i en Carles van obrir el tercer. Cada cordada va deixar la via com més li agradava, per aixó els dos primers llargs estan nets i el 3r totalment equipat. Para gustos, colores!

Buenu, resumint, una altra descoberta molt guapa, i a més, a l'ombreta per les tardes!