divendres, 22 de novembre del 2013

Em diuen Nacex.....porto paquets!

El dia 10 vam anar a Montserrat amb l'Adei i en Puig. Dit així, sona bé. Però també venien la Tati i la mestressa. Va estar molt bé, però no és el mateix. Fer activitat amb les parentes és un esport d'alt risc!!! I d'alta tensió!!!!
El sector triat va ser La Codolosa, pel que m'han dit personatges montserratins importants, és un pla B, però veient com anaven els trets va ser el pla A.....
La Tati no anava a escalar des d'abans de quedar embarassada, uns dos anys, però a mi plim, jo tenia pensat anar amb la meva nena, que funciona prou bé.
Però quan vam arribar al sector, l'Adei i en Puig s'en van anar a fer la via de "Les cabres", que per cert pinta bé, i em va deixar el tomàquet a mí. Dues noies i sense reverso....
Com que aquell parell tampoc són de fiar, ens vam posar a la via del costat, "Alimera", i així podia controlar els 4 paquets, Dèu n'hi dó quin fregao!!!
La via de "Les cabres" té dos primers llargs que es veuen macos i ben equipats, el tercer, pel que vaig veure, no mata.
La via "Alimera" diuen que està equipada, però ja us dic jo que ho està, però a l'estil clàssic, vaja excursions de xapa a xapa.
A la Tati li va costar molt el 1r llarg, i veient que el segon és més dret, em vaig escaquejar per la via de l'esquerra, que sembla que estigui re-equipada, però només vaig trobar una assegurança. Com que no veia res més, vaig tornar a la via, i quan vaig arribar al desplomet del final, el vaig esquivar per la dreta, on hi ha un espit de 8mm sense xapa però amb cargol, per tant, si repetiu aquesta variant us recomano que porteu una xapa. Al final vaig posar tres cintes al segon llarg, fàcil però.....
La baixada va ser una història, ningú volia rapelar, i per tant vam flanquejar per anar a buscar el camí de baixada, i va resultar que no n'hi ha fins passat "L'esperó de la salut"....m'estalvio els comentaris i els renecs de la Tati....en el fons és una campiona, però la Mireia més, que no va dir ni piu.
Com que era d'hora, les nenes em van fer el favor de marxar,. Sona malament però és així, i vam fer una via més amb l'Adei i en Puig.
La via escollida? La "Indignats", totalment recomenable, molt i molt guapa. Vaig empalmar els dos primers llargs perqué no volia que m'els fotessin aquell parell.
El primer llarg em va agradar molt, però el segon em va encantar, guapíssim.
El tercer....wenu, fer metres, la roca no és dolenta però t'ho has de mirar.
Vam baixar i voliem fer-ne una altra, ja que ens va agradar molt aquesta via, però vam recapacitar i vam decidir que era hora de baixar cap al  poble, que també era diumenge per les noies.
Si algú sap quina via és la de l'esquerra d' "Alimera", li estaria agrait que m'informés. Gràcies.

La tati, de blau, i la Mireia, de vermell, arribant a R1 d' "Alimera"

 Les noies arribant a R2 d' "Alimera" 

La Tati ja arriba!!!!

 Les vies que vam fer, amb les variants que vaig fer. Croquis d'en J.B. i tunejat.

Croquis que no fa justícia a la via, ho sento....


2 comentaris:

Joan Baraldes ha dit...

Bon dia,
M'ha sorprès molt el que expliques d'una via al costat esquerra de l'Alimera !!
Dius que hi ha un parabolt nou ??
Mira que hi he estat hores en aquells panys de paret i no sabia que hi pugés cap via.
Per on n'hi puja una és per l'esperó de més a l'esquerra i que es diu "Reincidents"
http://sisbemessanapren.blogspot.com/2012/01/codolosa-indignats-i-reincidents.html
Si t'arriva informació d'aquesta via fantasma t'agrairé que me la facis arribar

salut i a escalar

Sergi Martínez ha dit...

Bones Joan!
Jo vaig veure un buril sense xapa a 3-4m a l'esquerra d'alimera,abans d'arribar a R1. I per sobre d la reunio havia un altre buril sense xapa amb un parabolt inox nou a un pam, com si estiguessin re-equipant una via vella. Aquest parabolt es el q vaig xapar per esquivar el mur de sobre la reunio. el primer del L2del croquis q t'he robat. Si descobreixes algo m'ho diras? Gracies!!!!!