dilluns, 30 de desembre de 2013

Setge a la Cara de Mico

Fantàstica agulla, injustament oblidada, degut a la seva situació, a l'ombra del Gorro Frigi. Segur que si estiguessin de costat seria molt popular, però gràcies a les vies que s'hi han obert aquests darrers anys comença a ser força concurreguda.
Personalment trobo que és molt maca, i d'una alçada perfecte per combinar amb un Gorro o una Magdalena.
El primer cop que hi vaig anar va ser amb la companya, a fer la via "Infidel", molt bona via, llàstima del fred i vent que feia però és una ruta molt bona, ben trobada i ben equipada.
La segona vegada va ser amb l'Esteve, de Vic. Vam pillar més bon dia i després de fer la "Aresta Sampietro", vam fer la "Optima" al Gorro.
La "Aresta Sampietro" està bé, però em de tenir ganes de fer artifo sino cagada roc....i la "Optima" em va agradar, sobretot el primer llarg, una placa molt grapada que ens permet forçar el 6a sense cagar-nos a sobre....i el tercer llarg, el qual té un tram molt descompost, també el podem forçar gràcies al generós equipament.
I fa uns dies, el 27, vam tornar amb la jefa, aquest cop però, vam fer la via "Escalada virtual", una via molt xula, la més guapa de les tres que hi he fet, també molt equipada i amb roca sana, excepte un tram del L3, on hi ha una petita corda fixe per evitar un tram molt sorrenc, però jo no la vaig utilitzar, o sigui que no està tant fotut el tema.....i un tram d'Ae en els dos ultims parabolts. En la repisa de sota el tram d'Ae hi ha una R opcional que nosaltres vam fer, ja que feia molt vent i costaria molt entendre'ns amb la dona. Vaig intentar fer-lo en lliure però el fred i el vent em van fer desistir.... un altre dia serà.


La Mireia arribant a R2, la nostra R1, 60mts molt guapos.


 La jefa al L3, el nostre L2, el millor de la via.


 
Tres imatges de l'Esteve al primer llarg de la via "Optima", 6a?

 L'Esteve obrint el L2 d'"Optima", 4º.

Jo acabant el segon llarg d'"Optima"

Encarant el tram més difícil i descompost del L3, 6a?,de la via "Optima" 

 No sé si s'entén gaire, espero que si, amb la feinada que he tingut.....
2 comentaris:

Gualtrapasnight ha dit...

S'enten d collons!
Moltes cintes!!! mola!

Gualtrapasnight ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.