dijous, 14 de febrer del 2008

Benvinguts al nostre Blog

BENVINGUTS A LA COMARCA DEL RIPOLLES

Aqui teniu unes ressenyes per tota la gent que ens agrada escalar sense passar por.
La comarca del Ripollès es coneix sobretot pels durs sectors de Montgrony i de Corones, però nosaltres no sentim aquesta necessitat vital de tibar ni d'encadenar durissimes rutes; ens conformem en passar un agradable dia a la muntanya en companyia dels companys i a uns quants metres del terra, rodejats de cordes, ferros, aigua i tabac!

Nosaltres som una colla de trepes, sense grau ni ganes de fer-ne! Ja és prou dura la vida del currante per complicarse-la més els fins de setmana... potser ens fem grans...


Vivim a l'entrada de la Vall de Ribes, per tant ens considerem molt afortunats de sobreviure per aquestes contrades. Tenim Montgrony i Corones a tocar... però alhora força lluny.... ja que totes les vies assequibles que podiem fer, les tenim fetes i refetes...

Per tant vam decidir "ampliar" horitzons, no molt per qué no em anat a petar molt lluny... i vam començar a obrir vies en aquesta vall secundària de la Vall de Ribes.

Com ens van ensenyar els de la quinta anterior a nosaltres, vam començar a obrir vies des de sota. Com que no teniem , ni tenim grau ni molts diners obriem com podiem, molta escalada artificial i a cop d'espitador... Així, amb els anys, amb molta suor i moltes picades de dits amb el martell van anar surtint un bon grapat de línies que us oferim... sobretot per qui no tingui ganes de gastear-se els 24 euros que val la guia d'escalada del Ripollès!