dijous, 12 de gener del 2017

Conglo 23: Pots de Beseit- Via El retorno de la Inquisición

Mentre buscava fotos de Peña Rueba, vaig trobar unes de quan vam anar als Ports de Beseit la Setmana Santa el 2015 amb la dona i l'Ivan.....Deu n'hi dó quina basura de memòria.....masses concerts i masses discotheques.....
Wenu, total, el que us deia, aquella S.S. vam anar a passar uns dies als Ports, vam fer una mica d'esportiva i un parell de vietes llargues.
La primera que vam fer va ser "El retorno de la Inquisición", una via nova d'en Guillem i cia. que vaig trobar al blog de l'antxpavil.
Un màquina dirà que es pot pujar amb moto però a nosaltres ens va agradar molt!
Els 4 primers llargs són molt fàcils i tombats, poca cosa a dir, tan sols que es poden evitar pujant pel torrent de la dreta però nosaltres els vam fer, tot i la lumbalgia que pots pillar pujant tants mts. a quatre potes.
El 5é llarg tampoc és difícil, no recordo res de res, o sigui que no hi hauria res d'especial i després hi ha un rapelillu d'uns 10 mts. que ens deixa a una canal on comença lo bo, bo, bo!
El segúent llarg el pinten de 5+.... jo crec que és molt més! El principi em va costar un disbarat! No vaig caure però si arribo a portar tan sols una cinta més segur que em penjo! Que fi tiu! Sembla que hagis de flotar!
Quan la companya va arribar a la R estava ben preocupada...
-Si aixó és 5+, com seran el 6a i el 6a+ de sobre!?!?!?
El 7é llarg és 6a segons el crokis....jo el vaig trobar bastant més fàcil....potser aixó d'arrastrar-nos per les xemeneies s'ens dona bé a la parenta i mi, per qué a ella tampoc li va costar molt.
Sí la via l'hagués obert jo, hagués girat els graus d'aquestes dues tirades....
Tant li fot, el llarg és mooooolt guapo!
I l'últim ja és la polla en vinagre! 
Quin passote de llarg!
No em va sortir, crec que vaig fer un o dos aceros....quina llàstima! Però el cul i el barrigón no perdonen i no tinc ni bistec ni pila....que hi farem, tot i així crec que és un llarg inolvidable! Vertical, roca sana, ben equipat i amb una mica de pati per possar-hi ambientillu.
El descens és a peu per una tartera a ma dreta tal com arribem al cim.
Una via perfecte per passar un bon dia escalant amb bona roca i equipament generós!
Segur que dona temps per fer més però nosaltres teniem una cita amb l'Ivan....Lo xiquet de Rossell!!!!

Crokis de l'Antxpavil, molt bon crokaire!

La dona a mig pas, que ve que va el gri-gri!


Arribant a la R.

Vistes del següent llarg, una xemeneia boníssima i fàcil!


La parenta arribant al cim!