dilluns, 28 d’agost del 2023

Més Coll Roig- 5

 Continua plovent a fondo, i ja he fet una rentadora, l'estès, he fet el dinar, he netejat la cuina, i ja només em quedaria dinar i afaitar-me, però quasi que prefereixo escriure que deixar-me la cara com un mapa, per tant us continuo cardant la xapa amb entrades pendents de Coll Roig. 


En Quim al L1

 No patiu, aquesta serà força ràpida, i així, mica en mica ja arribarem als nous sectors de l'esquerra, on hi ha un bon grapat de vies noves que no surten a la darrera guia.


Dues imatges d'en Quim al L2.

 L'estiu passat, en Quim va venir a passar uns dies per aquí a visitar als parents, però un dia es va poder escapar i com que no cardava molta calor vàrem anar a fer una vieta en plan trankis, ja que jo encara estava força cardat de l'esquena.


El Litri arribant a R2.

 Com que es pot dir que em fet totes les assequibles, vàrem optar per fer un pupurri o combinació, ja que hi ha vies que passen molt a prop una de l'altre i et permeten canviar-te... o liar-te.


En quim al pas de 6a de la "Derzu".

 Vàrem començar per la via "Només hi ha que funcionaris i jubilats". A la meitat del segon llarg, on comença el tram difícil, 6a+, vaig enllaçar amb la "Derzu Uzala", quedant una tiradeta molt més fàcil,  màxim 5+, però amb un alejillo que podem solucionar amb algun flotant o tragant saliva. Vam continuar per aquesta ruta fins la repisa de la R3, on passa el camí de descens, i vàrem aprofitar per tornar a canviar i fer el darrer llarg de la "Malalts de roca", molt més guapo que l'últim de la "Derzu". 


Ara ja només queda gaudir fins a R3.

 Al final va sortir una combinació prou entretinguda i facilota, només el pas de 6a de la "Derzu" és el punt negatiu, ja que comença a estar sobat i nosaltres ja no som el que erem...

No tornaré a utilitzar el blau,
palabrita del niño Jesús.