dimecres, 5 de setembre del 2018

Vacancetes per Panticosa (1)

Pues vaja vacances... primer vaig començar-les més tard del que tocava degut al curro, després vaig estar cardat un parell de dies, després per motius de feina una altra vegada, ens va tocar treballar un dia, i estar pendents de sí haviem de tornar-hi un altre cop, o sigui que els primers 10 dies van ser una mica... rarus per dir-ho d'una manera fina... però vaig aconseguir muntar-me unes mini vacancetes de tres dies.
Ara tocava buscar company i lloc.
Finalment, després de 534.768 WhatsApp's vam quedar per anar fer unes vietes de plaisir amb en Pepins i en Fonts per Panticosa.

Amb lo fàcil que és trucar, com ens compliquem...
Vàrem sortir força d'hora de Ripoll per aprofitar el dia, però quan vam arribar allà ja es veia que plouria en pocs moments, així que no ens vam encantar i ràpidament ens vam dirigir cap a la via "Nano", i si el temps hagués aguantat, teníem pensat enllaçar amb la via "Espolon del Rebollon", que està a uns 10 minuts a peu del final de la via, però va passar el que havia de passar...
Ens vam plantar a R3 en menys d'una hora i quan ja estavem plegant les cordes per anar cap a la "Rebollon" es va cardar a ploure, joer!!!
Baixem a peu a tot ostia i en 10 minuts ja estem al cotxe guardant els trastos.
Buenu, al menys em escalat una miqueta. 
La via és xula i fàcil de identificar,  ja que a la 1a xapa hi ha un cintajo amb el nom escrit, a més no us podeu perdre amb aquest croki-paint. Roca i equipament excel·lent però et quedes amb ganes de més, però aquest putu estiu no dóna treva.

Croki-paint kutriku però ja fa el fet.
Jo començant el L2.
Com que plou cardem el camp cap a Sabiñanigo, i a mesura que anem baixant vèiem que per aquí no ha plogut encara.
Mirada al mòbil i ens decidim per anar a fer esportiva a Rapún. Fem unes vietes fins que la puta aigua ens torna a cardar fora, brrrrrrr!!!!!!
Bon sectoret, a prop del cotxe, ben equipadet i bona roca, però no excel·lent, alguna coseta ens va caure a nosaltres, petites crostes.
Si voleu més info de Rapún cliqueu aquí.

Jo a la via "Brillo en las miradas" 6a.