dissabte, 25 de març del 2017

Coll Roig

Ja fa l'ostia de mesos que vaig anar a Coll Roig a passar el matí amb l'Adei, però per A o per B, no ho havia escrit encara, com tantes altres piades que tinc al arxiu de "Pendents"!
Total, que el nanu tenia només un ticket matinal, i el podiem gastar fent un esmorzar de forquilla i ganivet, cardant-nos fins el cul de callos i vi de la casa i anar a dinar amb una trompa com un general, o anar a escalar.

Difícil elecció!!!
Finalment vam anar a trepar amb l'esperança de fer una vieta i després vermutejar pel poble i amb una mica de sort acabar foten un bon tec... però no va poder ser.
Al final només ens vam enfilar per un collons de roc, que ja està bé, però a la una a casa com un Pepe!!!
Com que només teniem un cartutxo, havíem d'escollir bé.
Una via assequible per a ell (i per mi també, però sempre queda bé dir que no has apretat per qué duies un paquetàs!!!!!), i a poder ser que jo no hagués fet.
Un cop a peu de paret ens decidim per la "Només hi ha funcionaris i jubilats". 
Suposo que aquest nom deu ser una crítica sobre el sistema, però l'equipador, en Santi, resulta que treballa a F.G.C., vaja, per dir-ho clar i català, a  Vall de Núria... Per tant no acabo d'entendre ben bé, de que va aquest nom de via.

Coll Roig

Croki-edin!!!
Quan estem preparant el material, l'Adei s'ultramotiva i em demana encapçalar el llarg, i jo, a "regañadientes" li cedeixo el torn.
Com es va empenedir!
El llarg es deixa fer bé, peró arribant a R hi ha un bon passet!!!


Dues imatges de l'Adei passant por al L1
La següent tirada l'obro jo. Un bon tiradon amb un pas cap a la meitat molt puta i obligat, no fos cas...


I dues imatges meves passant por al L2

Un cop a R2, la via pròpiament dita s'acaba, però podem enllaçar amb qualsevol de les altres que pugen a la feixa de baixada.
Ens vam decidir per la "Derzu Uzala", que ja he fet com una dotzena de vegades i que em costa cada vegada més... potser és per qué s'està sobant? O potser que cada vegada faig menys grau? O les dues coses juntes?
Vam arribar a la feixa i vaig intentar enredar-lo per fer-ne una altra, però no va haver-hi manera. Així que vam recollir els trastos i vam anar tirant cap al poble a fer un vermutillu!!!