dimarts, 15 de desembre del 2020

300!!!!!

Tranquil·litat mainada!

No parlaré del pet de peli que també duu aquest títol, sinó que és el número que portem d'escrits penjats a la xarxa!

Doncs si, ja són 300 entrades i unes 17.638.304.299 hores dedicades a escriure i a fer crokis-paints i croki-Maps.


En fi, crec que tot i així portem més estones dedicaques al Pornhub que no pas al blog,per això en n'hi ha que tenen milers d'escrits i visites, i aquest no. 

Ja sabem, que els internautes com vosaltres, el que més us agrada és fer vies noves, com dicta el primer manament del Pepitisme Il·lustrat. Per tant, ara us farem cinc centims per anar creant afició amb aquests 10 spoilers de vies noves, on nosaltres hi em cardat el nas, i que us anirem relatant  en pròxims posts.

Pues som-hi nois i noies!

1- Primera repetició amb els obridors a l'entrada directa d'una via que té uns pocs anys a la Dent d'en Rossell. Quan arribi el bon temps ja ho penjarem.


2- Ja que parlem d'una entrada directe, doncs també us explicarem, quan arribi la primavera, la sortida directe que em obert en una altra via de la Dent d'en Rossell.


3- Posats a parlar de parets, aquí en teniu una altra, però aquesta està a la Vall de Camprodon. 


4- No tot està fet, i esperem que aquest any us poguem presentar aquesta ruta. Tinguem fé i a veure si l'acabem d'una puta vegada.


5- També em estat equipant i obrint vies de caire esportiu. Algun sector ha set creat partint des de zero. Quan comences un sector sempre hi ha més feina, però sí vas acompanyat és més descansat. 


6- I sí aquest sector en qüestió té cara S i N, encara millor. Ja us direm alguna coseta aviat.


7- Quan comences un sector nou, s'ha de fer el camí d'accés, el que va a dalt, sanejar la roca, provar, marcar, equipar, cremar-te amb la broca... i lo més difícil de tot: que tothom coincideixi amb el grau! Han sorgit problemes amb el propietari, però anem pel bon camí. Ja us informarem quan tot estigui solucionat.

8- També em equipat en sectors totalment consolidats, però quedaven espais entre viote i viote per montar alguna vieta pel peloton, que sóm molts i no hi ha tant de quintu pel món! Segur que més d'un ja ho ha visitat.


9- També em aprofitat un pany de paret d'un sector molt veterà i concorregut per descongestionar-lo. Així també els més novells de la colla podien fer els seus primers forats... mama por!!!! D'aquí poc tindreu el croki-paint penjat.


10- I l'últim invent que s'ens ha passat per la tetera és intentar reviure un sector que estava força oblidat. Tot just em començat però les ganes hi són!


I penseu que això només és una mostra del que em anat obrint, però també em visitat secretius i vies no publicades que us mostrarem amb el consetiment dels seus creadors.

Apa, fins a la següent entrada, que ja serà la 301. Ja falta menys per arribar a 400!!!