dilluns, 21 d’agost del 2023

Més Coll Roig- 2

 Buenu, volia escriure ja fa dies, però és que en realitat m'estic cardant un fart de voltar aquest estiu que quan arribo a casa tinc ben poques ganes de liar-me amb l'ordinador. En fi, com que aquesta entrada tracta de la mateixa via que l'anterior serà ràpid això.

 Ja fa mesos, vàrem anar a repetir la via "Xapa la xapa" en Pepins i jo, ja que ell no l'havia feta. Així que un dia que havíem d'estar d'hora a casa, ens hi vàrem acostar.

 El primer llarg el vaig fer jo, vaig enllaçar amb el segon i vaig muntar reunió en un arbre del camí. Dos llargs sense interès ni història, totalment prescindibles. 

Jo al L1.

En Pepitu arribant a R2, la nostra R1.

 El tercer no em tocava a mi, però en Pepitu no ho veu clar i ens decidim per fer la via de la dreta, "Anna". Es tracta d'una ruta d'un sol llarg, un 5+ intimidant des de terra, però és tot el contari, agradable, ben equipat i ben net de matolls. Molt recomanable.

En Pepins al darrer llarg de la via "K".

Arribant a la última reunió.

 Monto R3 i continuem pel darrer llarg de la via "K" per fer uns metrets més. Baixem a peu i com que anem bé d'horari rematem el dia al sectoret "Barrufets". Es tracta d'un petit sector d'escalada esportiva amb tres micro-vietes per canalla, que en realitat, si us estimeu la vostra canalla més val que no els hi porteu. Uns metres més endavant trobarem tres vies més, realment bones en el seu grau, de 5° a 5+, d'uns 30 metres, 200% recomenables!

Croki-paint.

Us penjo un croki-paint amb la situació del sector "Barrufets" i un altre amb els noms i graus de les vies. Si hi voleu anar-hi em de seguir el camí de descens de la majoria de vies i quan pasem per davant de la segona reunió de la via "Xapa la xapa", trobarem un desviament a la dreta. Primer trobarem les tres vietes per canalla, i uns metres més endavant trobarem una corda fixe que ens deixarà al sector.