dijous, 19 de març del 2020

Pupurri i 4

Buenu, amb aquest escrit ja acabo amb el rotllo de les combinacions i ara toca el torn de les dues vies que trobem al sector Tardor calenta.

A hores d'ara ja hi ha tres vies, però no tinc informació de la nova, quan sàpiga alguna cosa, us ho dic.

Les altres dues són vietes per passar una estona sense complicacions, on podem combinar llargs al nostre gust, ja que el camí de descens creua les vies per les seves R1. La via "Tardor calenta" encara té una mica de gràcia però la via "K" trobo que és una mica pedete. Gairebé entraria a la categoria de grimpada enlloc d'escalada.

Els L1 de les dues vies estan bé, però el 2n i 3r llarg de la via "K" crec que no tenen cap mena d'interés. Un cop fem el primer pas del L2 la resta de la via és anar a quatre grapes, ideal per acabar de rebentar-nos la hèrnia. Amb un parell de cordinos i un  parell d'aliens la podem fer tranquil·lament.

L'altre via encara té una mica de xixa i podem escalar una mica, però també és molt tombat. Amb un grapat de cintes i saltant-nos unes quantes xapes pel tema dels rozes podem enllaçar el segon i el tercer llarg. 

Dues vietes que s'han posat de moda encara no sé ben bé per què, ja que qualsevol via de la zona els hi dona 40 patades, però en fi, van bé per acabar de rematar el dia i practicar l'adherència sense passar gens de por.

L2 de la via "K".

L3 de la via "K".
Jo enllaçant els L2 i L3 de la "Tardor calenta".

En Fonts recuperant el llarg.

En Fonts arribant a la última R.

Overbooking a la "Dersu Uzala".
Croki-paint.