dilluns, 1 d’agost del 2022

Via blava però vaig acabar negre!

Ara fa uns dies, quan l'ona de calor estava al punt més àlgid, i com si fóssim uns surferus enmig d'una tempesta, vàrem tenir la brillant idea d'anar a fer la via Blava (o Dori) a la Miranda del pas del Príncep. Si, si, heu llegit bé!


 L'aproximació ja la vàrem començar força tard com sempre. En principi volíem sortir d'hora,  però ens vàrem anar encantant i diria que vam començar a caminar cap a les 11 del matí,  en plena orgia descontrolada i estrident de les cigales. Tot i així, finalment, vàrem arribar a peu de via, molls com ànecs de la santa suada de la pujada. 

 La víctima aquesta vegada tornava a ser la Twity, que caminant està molt bé, però grimpant i de físic està fatal. Masses anys de raves i moltes nits en blanc... Per arribar a l'inici de la via, el caminet es carda molt tiesu i pensava que havia de treure la corda per què arribés a R0, però al final se'n va ensortir.

 De la via poca cosa nova puc dir, clàssica entre clàssiques amb roca excel·lent, entorn fantàstic, tranquil·litat assegurada, grau correcte, reunions còmodes, assegurances properes als trams difícils i alejes transoceànics als trossos fàcils,  i sobretot molta paciència amb la companya perquè a cada reunió la liava... o no em deixava anar, o es deslligava quan no estava assegurada, o s'assegurava malament, però quan ja estava a punt de cardar-li una reprimenda digne d'un Salesià de la típica escola franquista dels anys 50 vàrem arribar al cim. Vistes impressionants i fotos a punta pala van fer oblidar tot l'estrès d'una alumna poc aplicada.

La letra con sangre entra, i les maniobres en paret també!


Arribant a R1.

Entorn grandiós a R3.


Feia molt sol però corria l'aire,
i entre les assegurances també.


Panoràmica des del cim.

Tram equipat durant el descens.

D'allà dalt venim...

I arribats a aquest punt només queda penjar el Croki-paint, i com que paso d'escriure tant perquè tinc molta feina i una imatge val més que mil paraules, també us penjo el Croki-maps.

Croki-maps.

Croki-paint reciclat.

I Croki-maps del descens xirlat d'internet.