dimecres, 23 de desembre del 2015

Pont de la Puríssima

El Komando i la Cotaca tenia la sana costum de fugir a terres alacantines pel pont de la puríssima en busca del solete, però per motius “furgonetils” no ha estat possible anar enlloc!
Comencem Bé!! Parlant amb el Litri, em persuadia per anar a dormir al refu de Riglos i matar el pont entre Riglos i Peña Rueba, tot i que em motiva bastant ... a la compte corrent no tant :(
Suposo que el Litri estava tant tirat/putejat com jo i per això vam trobar una solució salomònica i es va venir a passar el pont a casa, ” tenemoh la mansión pá los machos”.

Camp Base del Pont
El guardià de la Cripta

Evidentment previ avís/advertència de la meva dona (si... ens hem casat però això és un altre post).


Salva que ens van dedicar els Trabucaires de Ripoll
CroquiPaint del Bodorrio

Vam fer un Planning bastant senzillet per agafar rodatge i sobretot veure’ns i fer unes birres.
El dissabte vam anar a Roca Aguilera al Vendrell, està una mica lluny però ens va anar ideal pel que buscàvem, solete, tranquil·litat, vies fàcils i sense sobar.

Cortesia:
http://skalatopi.blogspot.com.es/2010/03/resenas-roca-aguilera.html

Cortesia:
http://skalatopi.blogspot.com.es/2010/03/resenas-roca-aguilera.html

Vam començar per la part central que és la més vistosa només arribar, i vam fer un V+ brutal de forats (el dia abans havia estat fent llenya i em vaig inflar com un galàpet) i després un diedre de IV molt recomanable, després dos 6a i un 6b una mica bloquero, i un parell de V a l’esquerre d’aquestes que eren MOLT bons.

Litri al 6a nº24
David al V+ nº 29

Després vam anar a la cova de l’esquerre i vam fer el 6a (gens recomanable) i el 6c i el Juaniyo va encadenar el 7a+ que es veia molt wuapo.

Vista del 7a+
Juaniyo a la cova

El diumenge vam anar a Calamontse, relació amor/odi “donde las haya” ... Com que no volia passar por ni penúries vaig escollir la Via Sol Solet de la Miranda de Can Jorba, menys mal que es va apuntar a última hora el meu germà...


CroquiPaint Sol Solet+AB

Collons! Personalment em va costar molt menys la Bego, no sé si és perquè anava amb un motxillote que flipes però els dos primers llargs empalmats vaig vibrar bastant... Vam tirar del comodí del Xexu...
A R2 vam coincidir amb maquinote de la comarca com és Toti Valés que anava amb uns clients i anàvem petant la xerrada. Comença L3 el Litri ... i se li a travessa  un aleje i no ho veu clar i fem canvi de primer, clarament em tocava a mi, però miro abaix i veig el Toti ... miro al costat veig el meu germà ... i penso ... si la tornem a liar serà la polla! Xexu!! Hechale valor!!
Tenia un pas tonto que sinó anaves a l’esquerre et podies fotre una bona fava a la repissa... arribem al cim i veiem l’Aresta Brucs per fer cim ... mirada còmplice entre el Litri i jo ... Xexu!! Fes-la tu que està neta... (tercer comodí)

CroquiPaint AB

Després ens vam dirigir cap a la Cajoleta, la meva idea era fer la Esquivabolas, però veient que avui no era el meu dia vam fer la Via Blava, dos tirades III-IV de tràmit fins a posar-nos sota la bola


David al L1
Litri arribant a R2


El L3 es veia wuapo i com el Xexu no l’havia feta i ens va treure les castanyes del foc... li cedeixo el torn, quina tirada més wuapa!!! Em va agradar molt, una mica en travessa esquivant la bola i anat a buscar el patí i molt cosida!

Litri arribant a R3 després de la travessa
David al rapel


Fem cim i veiem que ens dona temps a fer el Montgros i decidim baixar, comencem el ràpel i la petita trepada per anar a buscar les marques grogues que ens tornen al peu de la Cajoleta i saltarem cap el cotxe per el Coll del Musset.
 El Diumenge jo volia fer esportiva pel Penedès, que sempre fa solete, però el Xexu havia enganyat al Karre per anar a l'Aresta Ribas del Pollegó Oest, i ens truca al matí:
-          Ei! Estem al Bruc, us apunteu?
I ja em va fotre el Planning enlaire ... però almenys vaig aconseguir que el Litri que no volgués tornar a fer llargs, i vam anar al CAM Nou Barris a Collbató.


Cortesia:
http://www.kpujo.com/catala/ressenyes/collbato/pagines/base.html#

Cortesia:
http://www.kpujo.com/catala/ressenyes/collbato/pagines/base.html#
Va ser un mica fracàs perquè només arribar es va posar a ploure, però com que ja hi érem vam seguir, i ves per on encara vam triomfar!
Vam començar per l’esquerre del Pinotxo i vam fer plovent el IV,V+ i el 6a ... casi me la foto estant tot humit jejeje.
Al cap de poc van arribar el Xexu i el Karre mig molls del Pollegó i es van afegir a nosaltres
Després ens vam canviar al totxo de l’Oskar i al totxo Sud, i vam fer el V+ (Molt bo) de l’esquerre i els V centrals i per acabar el Karre va fer els 6b del mig .
I el dilluns com bons gossarrassos que som ens el vam tirar fent unes partides a dards i unes birres que sempre entren bé!!