dimecres, 14 de gener del 2015

Arrossegant un altre petate....

L'altre dia, no fa gaire, vaig quedar amb dos ex-companys del currele per anar a fer un gorret a Montserrat, pocs mals de cap i després fer un bon menú a Can Bartomeu a Monistrol.
Doncs no va sortir com vam planejar ni de conya...
En Mikel li va tocar anar de rebaixes amb la dona...uffff! Pobre sagal!
I en Xevi i jo vam decidir anar a la Miranda del Princep a fer la "Makita plateá", i no sé ben bé com, però vam acabar a la Miranda de Can Jorba...
Un cop allà, no sabiem quina via fer, al final em vaig calçar els gats i vaig tirar amunt...a mitja via, vam deduir que era la "Sol solet", megaclàssica amb raó: roca boníssima, equipament bo i generós, poc pateo i ....Sol!
La via em va agradar moooolt, llàstima que estigui matat per que el desplom de dalt es veu molt guapo...però que hi farem....i a més, a Can Bartomeu feien vacances...
Vam pujar la via enllaçant els L2 i L3, i L4 amb L5 amb la corda de 70mts, que ens va donar per baixar en 4 rapels, l'últim molt i molt just, però arriba.
De segur que hi torno! Però la pròxima vegada fins el cim de l'agulla de Can Jorba!!!
Com que no vam fer ni una trista foto, us penjo aquestes fotos d'unes titis que estan molt bones...i com no...la típica ressenya feta amb el paint!!!!