dimarts, 23 de juliol del 2019

Anem a lluitar!

Si us molesteu a buscar el significat de "palestra" podria dir que el títol reflecteix la trista realitat, ja que amb el nostre deporable estat de forma anar a fer una via per sobre de 5+ és com anar a la lluita.

Entrenant per encadenar algun 6a!
Total, amb les cantimplores plenes i les bateries ben buides després d'haver fet la via "Viaje por el muro de la Cascada", en dirigim en pocs minuts a las Palestras de Bachimaña, on hi ha un parell de vietes ideals per rematar el dia.

Ens decidim per la més assequible de les dues, evidentment, ja que no está el horno pa bollos. Encara cardem pudor  a birra... però és que està tant bona!

En Homer Pepins... té menos frenos que el troncomobil dels Picapiedra

Arribem a peu de via, el qual no té confusió. En Pepins es mira el crokis i com que el segon llarg gradua 6a comença ell. Arriba a la R en un periquete i apa, per mi la tirada puta. Vaig pujant amb pasos finets i moviments guapos. Arribo a una repisa i ja s'olora la tragedia! Un desplomet amb molt de cantu ens deixa a una placa més fina que una pista de bolos. Pujo rapant com puc però sense tocar cap cinta. Als 30 metres monto reunió i puja en Homerpep. Tira ell  i enllaça els dos últims llargs que no tenen molta història, petits ressalts maquets entre feixa i feixa.

Inici de les dues vies, la nostra és la de la dreta.

En Pepins recuperant el L2.

Aquell cap que surt per dalt soc jo a R2.

Inici del tercer llarg.

Des de la reunió del cim em de desgrimpar assegurats uns metres per anar a buscar la última reunió de la via "Espolon de la Virgen", i fer un ràpel de 40 mts. justos amb tendència a la nostra esquerra fins a una lleixa, on amb una mica de intuïció i l'ajuda del Croki-paint anirem cercant el camí més evident amb alguna desgrimpadeta inclosa pel mig fins a arribar una altra vegada a peu de via.

Rapelant i pensant ja amb un bon birrot glaçat!
Croki-paint que us pot ser molt útil durant la baixada.