diumenge, 16 d’abril del 2017

A patita coja per Ca La Montse

Wenuuuuu..... sense dir-li res en Pepins ja m'ha passat l'escrit de la sortida d'ahir!
Aixó si, via WhatsApp...😕😕😕😕😕
Un petit post per una petita via, aquí va!!!!


S'acaba la temporada d'esquí i comença el peregrinatge pels codols de Catalunya! Avui tenim l'avi tocat després de la patacada baixant d'equipar ahir, li fot molt coratge tot i portar la cama enmoratada i no poder aixecar el braç.
Li comento que m'agradaria plaisir i així és. Es decideix per la via "45 anys després" a La Pastereta, a montserrat sud. Les assegurances, spits de 8mm amb la xapa pintada de color groc, allunyen i corre l'aire entre xapes, i a més es mouen!
"Hauràs de fer tota la via de primer" però l'esperit de navegar pels còdols el fa escalar l'última tirada de primer, no sap anar de petate, no m'ha donat temps que ja estava anant cap amunt!!
Dificultat de la via V- 110 m. Apròximació de 40min i 1'30h de via + 45 de descens!! 
Bé bé arranquem temporada!!

Croki-paint!!!!!!!✌✌✌


Aproximació:


Des de l'aparcament de La Vinya nova seguir a peu la pista fins arribar al antic lloc de aparcament.  Davant mateix surt una curta pista en mal estat, seguir-la a peu i just uns metres abans del final i a la nostre dreta un marcat camí (marques blaves) s'enfila per el Clot de La Mònica, seguir-lo fins que mirant cap a dalt, estem al front de la Aresta Est, arriba un indret en que el camí, marques blaves, segueix cap a l’esquerra, a les hores em de agafar un camí fitat que ens portarà cap a la dreta, flanquejarem unes plaques i una mica mes amunt una curta corda fixa ens facilitarà l’accés al peu de l’aresta Est.

La única foto mig potable de la jornada...🙈🙈