dimarts, 1 d’agost del 2017

Duets (1)

Fa dies que no escrivim res, però no vol dir que no fem res...
Si que fem, poquet, però si que anem fent...
El David va de cul amb aquesta nova etapa de la vida.
En Karre está de mudança.
En Pepins va de bòlid amb el casalet.
El Litri encara no té l'ordinador arreglat.
I jo... nova feina a... Madrid... ecs!

La nova etapa d'en David

L'Aleix comença a ser un pro de les mudances

En Pepins diu que té molta feina amb el casalet

El Litri diu que l'ordinador no li xuta gaire bé

La capital del Imperi... la meva llar o el meu malson ultimament

Amb aquest panorama, està complicat coincidir per fer alguna coseta.
Al final, aconsegueixo enredar al meu germà per anar a la Dent!!!!!
Tant anys renegant que no hi volia anar-hi, i aquest estiu ja hi anat dues vegades...i a més li ha agradat...crec....

En David començant la via amb el Sol a punt de marxar


Dues imatges d'en David al L2, ja comença a entrar l'ombra!


I dues imatges mes del Administratore al L4

Això és una Hackejada en toda regla!! jajaja!! Si sóc el David! Adminsitrador del blog!!
Pozi! 2 cops m'han enganyat!! Adictes (molt bona però curta, bona per adapatació) i Dr. Neret (més plaquera, quina por!!! però el peatge val la pena)

Q toca ahi nene!!!!
Quita las manos o te arreo!!!!!

Buenu, a lo que anavem, quedem un dissabte de fa poc amb la ideia de fer esportiva light, que aquesta puta calor ens mata.
Però sortim del bar després d'esmorzar que ja eren les 12 passades!
Com que ja duiem unes birres a sobre, l'alter ego el tenim ultra pujat, i tirem cap a Queralbs amb la típica frase que diuen per les Castilles:
"A que no hay wevos"
"Que no?"
"Que no sabe con quien te juegas los duros, chaval!"
Total, arribem a peu de "Adictes al disolvent" cap a les dues, després de deixar el cotxe al penúltim revolt de la pista de Fontalba, és molt pitjor anar-hi des de baix, palabra!
Veiem que ja queda poqueta estona de Sol, i li fotem cap a dalt.
Se succeixen les tirades sense problemes ni incidències, i en David, il administratore, m'ho va decotar tot. Res, ni puto cas, grau comercial i equipament ultra-generós.
La via està prou neta, només a l'últim llarg emprenya una mica la molsa...no pensava que triomfés tant, està molt neta fins R5.
Apa, aprofiteu aquestes tardes que encara són llargues per anar-hi abans no es sobi!!!!

Croki-paint nostru re-utilitzat

Després d'un parell de setmanes podem tornar a coincidir junts, aquesta vegada amb en Pepins, però a última hora ens deixa tirats i sense friends...
Canvi de pla i cap a la Dent altre cop.
No va costar gaire enredar-lo després del love-climbing de la "Adictes...".
Com que estem mataillos, deixem la "Kuru" i la "Història..." per més endavant i anem a la "Dr. Neret", bastant més assequible, però amb un segon llarg bastant infernal i més llarg que un dia sense pa... buenu, no tant, és un 6a de 35 mts però és que estem moooooolt mataillos!!!!!
Resumint, tot va anar perfecte, ho vam encadenar tot i a més ho varem disfrutar excepte el L2 que té força chicha. Però la parabolada que hi ha ens ajuda a passar com tant bonament poguem. Un parell d'antenassos i un alien groc per arribar a l'última xapa són els comodins que duiem.
La resta de la via és un bona escaladeta, força neta ja que es nota que s'ha fet bastant, fins hi tot el 7é llarg que era una guarrada, ara està força decent i la resta de les tirades es pot dir immaculades! Tinguem en compte, però, que estem a la Dent i no serà mai un Vilanova de Meià i que sempre hi haurà algun roc amb tendències suicides!!!!
Quetre imatges d'en David al L4, el millor de la via!
Croki-paint narca de la casa

Apa canalla!!!
A disfritar d'aquestes dues escaladetes abans que ho prohibeixin....diuen que volen fer Parc Nacional les capçaleres del Ter i del Freser....
Més diners pels de sempre i més prohibicions pels de sempre!!!!

Aixó si era un duet!!!!!!Dèu els tingui a la seva glòria!!!!

Dónde está el paraguas???!!!Dónde está Wally?

Com tants d’aquests últims dies  … acabem fent una via d’esportiva de llargs enlloc de fer esportiva… és el que ens tira últimament.
Acabem el meu germà i jo al pàrquing de la central de Camarasa, a una hora mig digna, perquè vam sortir a les 8 i vam parar a esmorzar… això vol dir que t’estàs posant l’arnés a les 11 anant bé!
I fem els escassos 3 minuts que hi ha d’aproximació, i ens plantem al peu de via de la Donde está Wally 92m Ae/6bCom que LoGall diu que el L2 era possible en lliure, que collons! Pos provem el L1 en lliure també (jajajaja), jo em trobava prou bé per la xafogor que feia i em flipo i tiro.
Començo prou bé i ja es veu on canvia el “asunto” però faig un “xapatge de la muerte” i encara es veu... però lo que ve... es molt més cabrón! Acabo guarrajant la tirada amb acerakos i pedals i ja tenim el Ae.
Per cert la la R1 és com a mínim curiosa! És un travesser fixat  amb dues cadenes i que ja et fa riure quan es mou!
El L2 a mi em va molar molt però em vaig cagar desmuntant-lo! Deuria ser la pluja inesperada, el soroll de la pressa, que no veus el company, que de cop et trobes amb un pati que no esperes...

                                                       
                                                     Jo sortint del desplom de L2


                                                      A la plaquilla del final
 

                                                       La cara de flipao!

Però es passa bé, tot i la trave i el desplom, la placa és brutal! Arribes a una R collunuda i bé i una tirada típica del meu germà... diedre fissurat que es va fent ample (6a) ... endavant Xexu!
Em va costar el tram final de la fissura però és un molt bon llarg.
Sort que aquest llarg el va fer el meu germà, i el següent (V), el més discret de tots, però ni molt menys dolent, el vaig poder fer tranquil, una mica de trave i encares una placa amb cantu correcte i després d’uns ressalts ja estàs a la R4 que és boníssima i ja veus el mur final taronja de 6b, que pinta molt bé!
Però es posa a tronar i a xispejar... Gas! Tiro jo! Li demano al meu germà (potser és més del meu estil), vaig fent entre desplomets i cantu fins que fas una mica de trave a la dreta i allà ve el pas, però si ets alt pots xapar guai. Mola surt!
Llarg molt bo!! Però la meteo apreta!!!, el Xexu a saco! Fent A0 i no es pá menos! Arribem a dalt i marxem al trote, ja que la tempesta anava en la nostre direcció i si espavilàvem no ens mullàvem!
Arribem al trote igualment al cotxe i ens escapem! Però són Km i temps molt ben gastats!!