dimarts, 12 de novembre del 2013

La tortuga

L'última setmana de Setembre vam anar a fer una feina a Atocha, a Madrid. Com que feia molta calor, vam treballar per les nits, per tant, les tardes les teniem lliures....jejeje.
Així, la tarda del dijous, la darrera que teniem lliure, ens vam acostar a La Pedriza, a veure si podíem escalar una mica, tot hi que no teniem ni ideia d'on voliem anar.
Caminant sense rumb fixe vam veure una cordada a La Tortuga....un cop d'ull a internet amb el mòbil i cap allà!!!!
La via que vam fer he descobert que és la "ASA", molt fàcil, 4+ màxim en el primer llarg, adherència pura, glups.....però com que està ben equipada amb químics no fa gaire yuyu.
El segon llarg hi trobem algunes assegurances però el tram més difícil, 4º, està desprotegit i amb una repisa a sota, però es pot posar un friend petit, tot i què jo no vaig posar res, són uns moviments i llavors es torna molt fàcil. La R la vam fer llaçants uns blocs.
La tercera és gairebé caminar i per tant no vam trobar ni buscar res.
Una via maca, en un lloc curiós i amb un company de cordada d'alló més friki.
També haig de donar gràcies a la jefa que ens hi va dur amb el cotxe sense cobrar-nos la chofa....i ens va esperar pacientment per tornar-nos.....a la feina!Curiós refugi que vam trobar durant l'aproximacióEn Grau arribant a R2

Qui serà el més ràpid a disparar, foraster?


Croquis de la via que vam fer.