dilluns, 9 de març del 2020

Pupurri 1

Com us deia en l'anterior entrada, el sector central o Dersu Uzala (peliculon d'Akira Kurosawa) de Coll Roig, podem fer diferents combinacions de vies gràcies a les dues feixes que tallen la paret. Per tant podem fer una via més difícil o més fàcil o més homogènia, al gust del consumidor.
Una d'aquestes combinacions la vàrem fer un dia amb l'Aleix i la seva germana. Com que feia temps que ella no escalava i a més no havia fet mai cap via llarga vàrem fer un pupurri de llargs que rondessin el 6a, ja que tot i que últimament ella no fa gaire res, fa els 6a's xiulant.

Vàrem fer els dos primers llargs de la "Patxaran Litrako" i un cop a la lleixa, vam anar a buscar la R2 bis de la "Dersu Uzala" que vàrem seguir fins el cim. Al final varen quedar tres tiradetes de 6a i la fàcil cresta final. Un matí de tardor una mica ennuvolat però gens fred, a més estàvem  totalment sols a la paret, i el bosc a rebentar de rovellons. Teníem temps de fer més però les obligacions familiars són lo primer, que hi farem!

En George Clooney i la Laia a la R2 de la "Patxaran Litrako" 

Una altra vegada tots dos però ara a la R2 bis de la "Dersu Uzala"

La Laia a l'últim llarg.

Foto-família-cim.
Croki-paint del pupurri que vàrem fer.