dimarts, 18 de gener del 2022

Vies noves

 Buenu, continuo motivat amb això d'escriure collonades, i com que sé que a tots vosaltres us agrada anar a vies i/o sectors nous,  us penjo els croki-paints d'un sectoret que més d'un coneix i ja hi ha estat, però diria que poca gent té les ressenyes.

I us preguntareu on és. Pues a Ogassa. 

Més d'un de vosaltres ja havia vist brillar xapes a l'esquerra del sector de La Cantera, doncs és això. 

El sector no mata moros, fins hi tot podríem dir que és una mica cutre, però alhora hi ha alguna via molt bona per apretar, o per anar amb canalleta. És la cinglera que hi ha entre el sector de La Cantera i Can Camps i que nosaltres anomenem SECTOR DEL MIG. És el que té les vies més curtes i les més fàcils dels tres. La roca és excel·lent i l'equipament és modern i abundant, per no pasar gens de por.

Així que us penjo els crokis de les vies i l'aproximació. Si aneu amb mainada us recomano que aneu a l'esquerra del tot, on trobarem itineraris molt fàcils i amb un peu de via ideal per la canalleta. Si voleu apretar les dents una mica, podeu anar al centre del sector, on podrem assegurar en un petit prat o a les vies de la dreta, on la qualitat de les rutes compensen la incomoditat del peu de via.

Croki-maps.


Croki-paint.

La Queralt apretant a la via "Bob esponja".

La Perkins a la via "El  pajilleru...".

En Xavier equipant la "Dodo delight".