diumenge, 27 d’agost del 2023

Més Coll Roig- 4

 Buenu, sembla que a la fi s'ha decidit a ploure una mica, ja era hora! Perquè entre la calor, la sequera i les cuques del boix era bastant insuportable anar a fer alguna trepadilla encara que fos a l'ombra. Així que només em queda que fer una mica de chacha per casa i mirar com plou mentre es mullen les parets, per tant, també hauria d'aprofitar per escriure alguna coseta més. Vinga va, pues mentre la cassola va fent xup-xup jo us cardaré el rollo.

En Follet al L3 de la "Joan Colet".

 Ja fa mesos, em Follet em va portar a Coll Roig, ja que volia fer aquestes vies noves, la "Xapa la xapa", la "Anna" i la "Imagine", alhora que també tenia pendent encadenar la "Joan Colet", doncs au, ja ens tens a mi a fer d'escuder.

Al mateix llarg però més amunt.

 Vàrem començar per la "Joan Colet". Ell va encadenar les dues tirades senars, el 6a i el 6b, i jo els llargs parells, el 5+ i 4+. Chachi, plaisir i poc estrès. El 6b no el vaig ni ensumar, i la resta tot perfecte. Poca cosa més us puc dir. Com a molt que espavileu a fer-la perquè quan el pas es sobi no hi haurà Déu que pugi.

En Follet al darrer llarg de la via.

 Com que havíem d'estar d'horeta al queli, vàrem rematar el dia fent les tres vietes que abans us he citat ja que són molt guapes, a més ens venen de pas i són ideals per rematar el dia. 

 La primera, la "Imagine" es fa bé fins el diedret superior que t'escup enfora, un paset d'arrossegar-se i després cap a l'esquerra a caçar la R. La següent, el que seria el tercer llarg de "Xapa la xapa", sembla més difícil però no ho és. Un pas llarg al mini sostret i a xalar fins la reunió. I la via "Anna" es tracta d'una plaqueta on trobarem algun passet finet però res de l'altre món.