dijous, 4 de maig del 2017

Blitzkrieg al Serrat del Poll



Primer de tot cal dir que aquests post l’havia d’haver fet fa temps, però per mandra o circumstàncies no ho fet fins ara. Això ho dic perquè Logalldeponent informa que hi ha un niu de voltor a la via.  Però quan nosaltres vam fer-la no hi havia res. 
Últimament costa trobar el moment d’escalar, i més intentar fer uns quants metres….
Però mira ho  fas “a saco” o res … perquè per un all o una ceba mai podem!
El xexu uns dies abans havia anat amb en Pepito, van fer LO NIK GALL-LASTIR 195m V+. I diu de repetir lloc, i a mi ja em va bé.
Escollim la TATOcao LO GALL de 245m i 6a (V+ obl.)


 Cortesia de LoGall
 

Sortim a la idea però sense flipar-nos de Ripoll, i amb unes dos hores i mitja ja estàvem al pàrquing i esmorzats (d’aquí ve lo de la “guerra relampago”).
L1+L2 Vº 60m => Wuapus especialment L2, brutal!, només arrancar hi ha un pas tonto i es veu el terra a prop ... i segueix la cicatriu del contrafort i encara una placa amb cantu molt xula, i després se’n va amb tendència a la dreta per buscar el L2 i aquests és  moooolt bo! Mur cantellut i ben equipat! en conjunt Vº.



Jo al L1



Idem al L2


 L2

L3 IV 40m => Llarg de tràmit on la dificultat radica en no tirar res avall. Fins a la terrassa i allà toca descans, piti i L4.

L4 Vº 30m =>  Tirada correcte, wuapa, ben equipada

 L3
L5 V+ 30m => Comentari a la reunió: Vols els friends? No cal! Ho veig bé! Per boques!!


L3 Abans del pas


L3  Després del pas
Hagués posat un alien verd més content just abans del pas de V+... Entre diarrees mentals i diàlegs interns... vaig passar... no era “pá tanto” però en conjunt tirada més fineta fins al diedre de IV+ que també era xulo i allà muntem la última R en una bona repisa.
L6 6a 25m => Des de la R es veu el sostre bastant potent i la placa de dalt més... però és un llarg molt bo! Pas tanto al abans del sostre i després si agafes alguna presa petita és que t’has equivocat!!! I la placa es deixa fer bé. Molt equipat.



L6 Pas abans del sostre


L6 Placa final


 Xexu a la Rfinal


El descens el fem per la part posterior amb un ràpel de 25 m. i seguim per la canal fins a arribar al camí de les passarel·les
En resum, moooooolt bona via (llàstima del jardí intermedi) i un alien i vas com un senyor.
Van valdre la pena el quilometres!


2 comentaris:

Sergi Martínez ha dit...

I no penges ni un crokis ni una trista foto?
Aviam si començarà la kristallnacht!!!!!

Komando Ripollès ha dit...

burruuuuu ja està!