divendres, 25 de desembre del 2020

Simbelmynë

 I amar prestar aen.

Han mathon ne nen.

Han mathon ne chae.

A han noston ned gwilith.



Doncs si, ella ja ho sabia i ens va avisar. No li vàrem fer cas i així estem, amb la merda fins al coll, despedint-nos de gent que no s'ho mereix i animant-nos mutuament a tirar endavant, però sense saber ni com ni cap on.

En fi, la vida continua, i encara que anem "cojitrancos" em d'avançar, per tant, no em queda més remei que ocupar el cervell amb croki-paints i teclats per oblidar en la mesura que es pugui aquests últims dies.

Entre totes les sortides que tinc endarrerides he escollit aquesta, ja que és de les últimes que he fet i encara la tinc fresca, i a més, es tracta d'una via força nova i gens divulgada.

No és res més que una cresteta facilota, ideal per iniciar-nos en vies de diversos llargs i d'auto-protecció. Buenu, en realitat es pot dir que està equipada, ja que els tres primers llargs, que són els difícils, estan protegits amb parabolts. La resta de la cresta trobarem alguna xapa. Si volem anar a l'ensamble o a llargs és decisió de cadascú, però amb un grapat de bagues per llaçar arbres és sufucient, tot i que sí sóm molt precavuts podem portar un joc d'empotradors per amanir la festa.



En Grau al L1.


Boniques vistes des de mitja cresta.

L'accés amb el vehicle l'entendreu millor amb el croki-Maps que us penjo al final. Un cop aparcats ja veureu la cresta a sobre vostre. Hi ha rastres de pas. Potser hi ha algun corriol però nosaltres no el vàrem saber trobar. Tot i així, només serien 5 minuts d'embardissada. I per retornar només em de remuntar el bosc seguint un cami fitat fins a un collet. Un cop aquí, girem a l'esquerra  i en còmode baixada arribarem al cotxe.



En Grau a mitja via.

Croki-Maps.

Croki-Maps.

Croki-paint.

En Grau a la part superior de la via. 

Com que amb aquesta activitat no emplenareu un matí, podeu acabar de rematar el dia en algun dels molts sectors de Beuda. Trobareu els crokis a la web de l'ajuntament. Estan una mica desfasats, però no us ho acabareu. En total hi ha més de 100 vies repartides en més de 15 sectors. 

Per arribar-hi heu de passar de llarg el poble de Beuda, i trobareu l'aparcament a uns 500 metres després del petit poliesportiu del poble. El camí està molt ben indicat amb cartells i no té pèrdua. Us podria penjar l'actualització de l'escola, però no em pertany a mi aquest honor, sinó a en Lato, a en Grau o en Tubi, ja que són els màxims precursors de la zona, a part de que tinc informes que estan recullint tota la info per posar al dia el petit llibre de ressenyes.

Us penjo l'actualització del sector Reggae, ja que he col·laborat en dues vies, tant en feina com en material, i a més ja corren per internet. Apa, a escalar que el món no s'acaba, però la llibertat de moviments si!

Croki-paint actualitzat del sector Reggae de Beuda.